Avontuurtje met een cirkelzaag | Vlog #124

Vlog Josanne week 6 & 7 2020

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

23/02/2020

De weken vliegen zo snel voorbij dat ik er zelf van in de war raak. Ik martelde m’n buren ook weer even, ging lekker op tijd slapen – not – en beleefde een vlogwaardig avontuur met een cirkelzaag, waar natuurlijk geen beelden van zijn, omdat het veel te hard regende. Daarnaast weet ik ook weer waarom ik BN’er wil worden en twijfelde ik nogal aan “mijn beste vriend”.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments