Ben ik eindelijk verlost van die blessure? | Vlog #122

Vlog Josanne week 4 2020

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

28/01/2020

Deze week stond duidelijk in het teken van die fijne blessure, maar ik heb er dan ook al vijf maanden last van. Of waren het er nou vier? Er is ook een duidelijk effect op m’n hersenen, want ik heb geen botjes in m’n voet, nee, bij mij zit het héél anders. En die dwarsfluit schiet er ook helemaal bij in. Gelukkig meld ik nog wel even hoe belangrijk het is om donor te zijn.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments