Dat doet zeer! | Vlog #11

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

09/10/2017

Eigenheymers, maskers, hamsters, pijn, nieuwe Zumba Wear en vlaai. Deze week was weer goed gevuld. Meer Efteling zien? Morgenochtend om 7 uur komt de Eftelingvlog online.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

2 Comments

 1. Wendy

  Hi! Kijk al een tijdje naar je vlogs… tipje; minder kletsen in de camera en meer laten zien wat er gebeurd? Weet niet hoe het mogelijk is, maar t wordt anders een beetje saai….

  • Josanne van Westrienen

   Leuk dat je kijkt! En dank voor je feedback. 😀

   Je noemt precies wat ik zelf ook vind inderdaad, maar ik ben nog een beetje aan het zoeken hoe ik dat het beste kan doen. Ik worstel met privacy (tandarts, deelnemers Zumbalessen) en copyright (muziek van Zumba) en dat zijn nou net de twee dingen die het grootste deel van m’n week in beslag nemen (buiten m’n kinderen natuurlijk, die ik heel bewust uit m’n vlogs probeer te houden). Dus mocht je ideeën hebben, laat het vooral weten! Alle feedback, tips, ideeën, etc zijn van harte welkom!