Eindelijk eindelijk eindelijk naar de kapper! | Vlog #88

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

03/05/2019

Na bijna anderhalf jaar was het eindelijk zo ver: ik kon eindelijk weer eens naar de kapper! Het was broodnodig, en oh boy, wat kwam ik er met een korte coupe vandaan! Verder kreeg ik bloemen van een onverwacht persoon én ging ik uit eten met mijn moeder en mijn zusje. Lekker Italiaans, waar de pasta ín de kaas werd klaargemaakt. Wát een week!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments