Halloween is vroeg dit jaar | Vlog #109

Vlog Josanne week 41 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

16/10/2019

Deze week mocht ik het nieuwe huis van mijn zusje bewonderen, dat onverwacht al helemaal in Halloweense sferen gebracht bleek te zijn. Ondanks mijn liefde voor Halloween, ben ik onwaarschijnlijk blij dat ík daar niet ga wonen, volgende week… Man, man, man! Brrrrr!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments