Heb ik m’n pols gebroken?! | Vlog #84

Vlog Josanne week 11 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

22/03/2019

Wát een vreemde week was dit! Ik begon pas op donderdag met vloggen, op de dag dat ik in het ziekenhuis hoorde dat er al een paar dagen wel degelijk iets aan de hand was met die pols die al een paar dagen zo zeer deed. Dus ik kon niet werken, ok, logisch, maar ik kon ook een héleboel andere dingen niet…

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments