Ik moet altijd afwassen | vlog #77

Vlog Josanne week 3 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

22/01/2019

Koud buiten, dus ik maak een sauna van mijn huis. Logisch! Op dinsdag was alles en iedereen moe, ik dook de keuken in voor een van mijn favoriete gerechten en op zondagochtend stond ik achterlijk vroeg al in de keuken. Kortom, een redelijk standaard weekje!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments