Verhuisweek | Vlog #55

Vlog Josanne week 33 2018

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

21/08/2018

Na vijf weken klussen was het zo ver: verhuisweek! Man man man, wat een chaos. Akkefietje met CoolBlue ook, en toen nóg een akkefietje met CoolBlue. En over sommige dingen was ik zó enthousiast dat ik het meerdere keren roep, op verschillende dagen. Er zitten trouwens ook gewoon twee housetours in deze vlog, zag ik bij het bewerken. Nou ja, opdat jullie weten dat ik blij ben.

 

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments