3 weken in 30 minuten in 3 delen – deel 3 | Vlog #126C

Vlog Josanne week 11 2020

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

05/04/2020

Deze weken waren zo’n ontzettende puinhoop, qua volgen en qua gebeurtenissen, dat ze allemaal in één vlog belandden. Maar ja, toen werd die vlog weer zó lang, dat ik ‘m maar heb opgeknipt in drie delen van ongeveer 10 minuten. Vandaag deel 3: Ik mis m’n kinderen als ze er niet zijn, de inleiding van de inleiding van m’n scriptie houdt me bezig, net als de sluiting van de (sport)scholen. En dat allemaal terwijl ik een roman schrijf.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments