En toen was daar het virus | Vlog #127

Vlog Josanne week 12 2020

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

06/04/2020

Niet helemaal onverwacht natuurlijk, maar de (sport)scholen gingen dicht. En dan moet je je even aanpassen…. Gelukkig lijken mijn kinderen op mij; graag thuis, flexibel en aanpakkers. Mijn oudste telg wist me ondertussen te vertellen dat het coronagedoe mijn schuld is. Natuurlijk. Voordeel is wel dat ik elke dag kan genieten van Louis van Amstel door de Live Classes van LaBlast.

Meedoen met mijn online Zumbalessen kan ook! Volg me op social media (Facebook, Instagram) of neem contact met me op!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments