Levensgevaarlijke missie | Vlog #79

Vlog Josanne week 5 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

05/02/2019

Jongens, wat een week! Het weer was me heftig aan het dissen, ik had een laaaaaaaange dinsdag, waagde me aan een levensgevaarlijke missie, hoorde m’n oma me van boven uitlachen om mijn huisvrouw-skills en ik leerde met m’n oudste telg wat andere skills. En gelukkig was er ook goed nieuws!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments