Married at first sight, de volgende stap | Vlog #98

Vlog Josanne week 28 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

16/07/2019

In mijn verjaardagsweek kreeg ik het bericht dat ik de volgende stap mocht nemen in het Married at first Sight-avontuur. Alhoewel ik nog steeds van mening ben dat je volkomen geschift bent als je hier serieus aan mee doet, was ik natuurlijk wel nieuwsgierig. Stap 2 was een vragenlijst, dus gewapend met wijn ging ik die te lijf. En dan doe je een paar bijzondere ontdekkingen…

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments