Doe ik mee aan Married at first sight?! | Vlog #95

Vlog Josanne week 23 2019

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

10/06/2019

Deze week heb ik een pareltje voor jullie: de vragenlijst voor het programma Married at first sight. Als je je altijd al hebt afgevraagd of ik geloof in de ware liefde, of ik nog meer kinderen wil en hoe ik denk over (als eerste) zoenen op een date, dan moet je zéker even kijken. Joe!

Mijn camera en mijn glas stonden overigens op hetzelfde tafeltje. Dus het lijkt alsof ik dat glas iedere keer neerkwak, maar dat viel echt reuze mee. En lees ook vooral de blog over Tinder die ik noem.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Married at first sight, de volgende stap | Vlog #98 | Josanne in her own write - […] mijn verjaardagsweek kreeg ik het bericht dat ik de volgende stap mocht nemen in het Married at first Sight-avontuur.…