Cameratrubbles | Vlog #73

Vlog Josanne week 51 2018

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

25/12/2018

Bén ik de hele week op pad met m’n camera, heb ik last van een lege batterij (ok, mijn schuld), een camera die na 16 minuten uitvalt (niet mijn schuld) en een issue met scherpstellen (misschien een beetje mijn schuld). Maar je ziet kerstviering, STRONG by Zumba (dieper squatten, Jo, en die plank kan ook véél netter ey!), BodyBalance (dat kan beter!) en een geweldig kerstpakket. Al bij al was ‘t best een goeie week.

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments