Meest gelezen in 2014

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

29/12/2014

Alhoewel het nog steeds voelt alsof 2014 pas net begonnen is, duiken overal alweer ‘de lijstjes’ op. Wat mijn gevoel zegt, doet er niet zoveel toe: 2014 is zo goed als voorbij. Hoogtepunten, dieptepunten, studiepunten, kilometers… Alles is samen te vatten in lijstjes, maar voor hier wil ik het toch maar gewoon simpel laten bij de berichten die jullie het afgelopen jaar het meest gelezen hebben. Wat mij verbaast is dat maar één bericht uit 2014 de top vijf gehaald heeft (en ook nog eens op de laatste plaats staat). Op vier staat een bericht uit 2011, op twee een bericht uit 2013, de berichten op de vierde en de eerste plek stammen uit 2012. Wie het snapt mag het zeggen!

  1. Motivatie
  2. Het einde in zicht
  3. Filofax or it didn’t happen
  4. Mijlpaal #1
  5. Et tu, OU?

Follow on Bloglovin

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments