In 2019 wil ik…

In 2019 wil ik | Josanne in her own write

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

07/01/2019

Mijn favoriete moment van het jaar is zonder twijfel het eerste half uur. Als kind was dat al ‘mijn moment’ en dat is het altijd gebleven. Een kakelvers, nieuw jaar ligt voor je. Alles kan nog. Je dromen kunnen nog uitkomen, je wensen kunnen nog waar worden en je doelen kunnen nog bereikt worden.
Dat die dromen, wensen en doelen gewoon gerecycled zijn van het jaar daarvoor, ach, wat maakt het uit. Er staan weer 365 momenten voor je neus waarop je wél kunt bereiken wat je wilt. Voor 2019 lijkt mijn lijstje dus nogal op dat van vorig jaar, maar omdat 2019 nog vers is, heb ik er weer alle vertrouwen in.

Ik wil dit jaar bijvoorbeeld meer hardlopen. Die twee keer in 2018 is natuurlijk schandalig! Doel is weer in totaal 250 km te halen, maar ik denk dat het allemaal afhangt van het weer. Want ik heb niet (meer) de discipline om naar buiten te gaan voor een rondje als het koud is of regent. Die drive hoop ik wel weer terug te krijgen, want hardlopen an sich mis ik toch echt nog steeds.

Het certificaat voor BodyPump haal ik dit jaar ook binnen. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat dat in november niet lukte vanwege een total loss-gereden auto, maar hey, ik kan me niet voorstellen dat er dit jaar geen trainingen voor dit programma georganiseerd zullen worden.
Behalve BodyPump wil ik dit jaar ook Pilates (kunnen) geven. Ja, die zag ik zelf net zo min aan komen als jullie, terugdenkend aan mijn eerste ervaringen ermee.

Wat ook al niet veranderd is sinds vorig jaar: Ik wil groeien als ondernemer en geld (blijven) verdienen met adviseren, dansen, sporten, vertalen en schrijven, maar ik wil ook graag (meer) geld verdienen met mijn blog en via YouTube. Dus ik blijf me verdiepen in verdienmodellen, SEO en SEA en ik probeer tussen neus en lippen door ook mijn editing-skills te verbeteren.
Ik sta open voor samenwerkingen, brainstormsessies en ideeën, dus laat het me vooral weten als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, jij voor mij, of wij iets voor elkaar!

Op het moment dat 2019 op de helft is, spreek ik vloeiend Spaans, of toch in ieder geval op B1-niveau. Is 2019 voorbij, dan zit ik op C1/C2. Dit jaar schrijf ik ook eindelijk die scriptie af en mogen jullie me eindelijk aanspreken met “weledelgestrenge vrouwe”.

Kom maar op, 2019! Ik lust je rauw!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments