Het meest gelezen in 2018

Het meest gelezen in 2018 | Josanne in her own write

Geschreven door Josanne

Josanne (1980) is strafrechtjurist, studie-/scriptiebegeleider en groepsfitnessinstructeur. Ze is gek op schrijven, talen (spreekt er 6) en is single mom van 2 puberzonen. Ze kan niet koken.

31/12/2018

Het is zo ver: de aller- allerlaatste terugblik op 2018. En hoe kan ik dit jaar beter afsluiten dan met de meest gelezen posts van 2018.

  1. Hoe je je passie voor de Efteling ook kunt overdrijven
  2. Een moeilijke beslissing | Vlog #37
  3. Sugarcoated | Vlog #28
  4. Pleinwacht
  5. Wegens succes verlengd: het leed dat scriptie heet

Het grappige van dit lijstje is dat er vorig jaar in het overzicht van de meest gelezen artikelen in 2017 maar twee berichten uit 2017 in stonden. De overige drie waren veel ouder. Maar dit jaar staan in de top vijf alleen berichten van 2018, wel wat ik vorig jaar hoopte van dit lijstje. Doel gehaald? Ik vind het in ieder geval opvallend en ik ben dan ook heel benieuwd hoe dit lijstje er over een jaar uit zal zien!

Sinds 2011 heb ik behoorlijk wat teksten geschreven hier (alhoewel er ook mindere jaren bij waren en het afgelopen jaar vooral bestaat uit vlogs), dus net als vorig jaar maakt dit lijstje me ook nieuwsgierig naar de meest gelezen artikelen ‘over all’. Dit zijn ze:

  1. Motivatie
  2. Ik -hartje- CHI stijltang
  3. Zoiets zet je aan het denken
  4. Het leed dat goederenrecht heet
  5. Jawbone UP24

De eerste drie komen overeen met vorig jaar, de laatste twee zijn nieuw in de rij, alhoewel ze ook al wel weer wat jaartjes meegaan. De post over de Jawbone UP24 is inmiddels alweer vier jaar oud. Ik heb genoten van het apparaatje, maar ruilde het in 2016 in voor de Orbit van Runtastic (die inmiddels niet meer worden gemaakt). In 2017 schoof ik een Apple Watch om m’n pols en serieus, die beat zowel de Jawbone UP24 als de Runtastic Orbit. Wát een heerlijk apparaatje, die Watch! Liefde, pure liefde! De post over het goederenrecht is inmiddels ruim zes jaar oud, maar blijkbaar is dat een onderwerp dat nog altijd flink leeft onder rechtenstudenten.

Wat ook niet heel nieuws is volgens mij, is mijn voornemen om in het nieuwe jaar meer blogposts te schrijven dan in de voorgaande jaren. Om de één of andere reden lijkt dat toch nooit echt te lukken, maar weet je wat, daar ga ik gewoon nu verandering in brengen. Op een bijzonder vruchtbaar blogjaar! 

PROOST!

Anderen bekeken ook

Identiteitscrisis

Identiteitscrisis

Het begon zo ongeveer in oktober. Denk ik, want het gebeurde heel subtiel. Bijna net zo subtiel als hoe ik uiteindelijk in het derde jaar van de studie Franse taal en cultuur belandde.

0 Comments